Selor en vdab gaan werkzoekenden beter informeren over vacatures overheid

De vlaamse en de waalse arbeidsbemiddelaars, forem en vdab, gaan de werkzoekenden voortaan gemakkelijker kunnen informeren over vacatures bij de overheid. Selor heeft daarvoor een samenwerkingsakkoord gesloten met de twee organisaties, zo meldt het selectiebureau van de federale overheid. In een eerste fase, die meteen ingaat, zullen er in de werkwinkels van de vdab en de ” maisons de l’emploi ” van forem computing device komen waarop de werkzoekenden hun onlinedossier ” mijn selor ” kunnen beheren. Werkzoekenden die vragen hebben over een vacature bij de overheid, zullen die meteen ook aan de medewerkers van vdab of forem kunnen stellen. De consulenten van de arbeidsbemiddelaars hebben daarom inlichtingen gekregen over de manier van werken van selor en over de meest gestelde vragen bij het selectiebureau. Vindazo

Vind uw werkgever met Vindazo

Vacatures, jobs, werk zoeken

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.