Investeer en bezit een vliegtuig

Investeer en bezit een vliegtuig jetwins, vliegtuig investering het bezitten van een privé vliegtuig wordt steeds meer betaalbaar. Het betreft een in de uk ( join land ), door avro aerospace te manchester, gebouwde bae 146-300 vliegtuig. Avro aerospace was een dochterbedrijf van british people aerospace ( bae ). De nominale waarde bedraagt 1. 000, per obligatie. Er worden 2. 500 obligaties uitgegeven waarvan er 2. 490 aangeboden worden aan het publiek. De jetwins aircraft 01 obligaties hebben een looptijd van 4 jaar en dragen een vaste rente van 9 % per jaar ( rente op rente ) plus een bonusrente van 10 % bij vervroegde aflossing dan wel bij einde looptijd van de obligatielening. Verwachte verhuur / “ hire ” tarieven per periode voor de jetwins aircraft 01. Verwachte kosten, en periodieke onderhoudswerkzaamheden. veilig beleggen aandelen kopen, aandelen, obligaties, beleggen,  beleggen voor beginners en gevorderden, slim beleggen, veilig beleggen, leren beleggen, zelf beleggen, beleggen aandelen

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.