“Netflix denkt aan spin-off van hitserie House Of Cards”

een van de draaiboek ‘s zou wentelen om doug stamper, de door michael kelly gespeelde stafchef van president underwood. Netflix en het productiehuis van house of cards zouden aan nog twee opties werken, maar het is niet vertrouwd wie daarbinnen centraal zouden staan. Gisteren maakte netflix vertrouwd dat het komende, zesde periode van house of cards het laatste zal zijn. Het bedrijf liet kent dat dat slotsom los staat van de beschuldigingen aan het adressering van hoofdpersoon kevin spacey. Hij wordt er door star trek : discovery-acteur anthony rapp van beticht seksuele avances te bezitten gemaakt. Spacey was ten tijde van het gebeurtenis 26, rapp 14 jaar. Spacey zegt zich niets van het incident te herinneren, maar bood wel zijn excuses aan aan rapp. Netflix gaf maandag aan het relaas zorgwekkend te vinden. De producenten bezitten volgens variety een team naar de set van house of cards gestuurd om met de cast en crew te babbelen over de beschuldiging. Spacey zelf zou op het moment geen opnames hebben.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.