Mogen we allemaal een beetje minder moeten?

peter verbiest is strategic director bij bonka circus. Annoncering tournée minérale luidt morgen het startsein van de alcoholvrije maand. Een strategisch gekozen minuut, want zo net na de vieren vind we allen wel dat we toereikend bezitten gedronken. De slimme actie kan omvangrijk vertrouwen op sociale communicatiemiddelen om de aankoop te verspreiden : allemaal die meedoet, is een rolmodel voor de volgende. Tournée minérale inspireert en motiveert. En wie weet krimpen sommigen nadien zelfs structureel hun alcoholverbruik. Een welgemeende proficiat : tournée minérale ticks all the boxes. En toch. Campagnes die de landbewoners inschakelen om iets te doen en daarrond groepsdruk creëren lijken steeds meer in veel en formaat toe te nemen. Er is dagen behalve lichaam, movember, dagen behalve klagen, music for life, rode vorsen dag,. . .

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.