Mertens kookt Wit-Russische in uurtje gaar in bloedheet New York

wo 29 augustus 2018 18:10 us open : helft rondevera lapko setelise mertens 216026 elise mertens heeft een stuk minder lang in de gloed willen zwoegen dan in haar eerste ronde op de us open. vera lapko bood inclusief in het aanzet van de duel weerstand. fase per fase 18:09bagel in set 2vera lapko druipt af. elise mertens won 10 spelletjes op een rij en stond nauwelijks een uur op het terrein. 18:05het einde is nabij voor mertens of willen we zeggen : het einde van de lijdensweg van lapko. 5-0, nu inclusief nog de buit binnenhalen. 18:00lapko lijkt meer last te bezitten van de gloed dan mertens, die voluit profiteert van de lamlendigheid bij haar opponente. in geen tijd staat het 3-0 in de 2e set. 17:46set 1 : 6-2mertens laat zich de kaas niet meer van het brood eten in de 1e set. lapko cre\xebren van de pauze tussen de sets gewoonte om de koelte in op te zoeken. 17:36bij 3-2 snoept mertens lapko een 2e keer haar opslag af. kan ze haar verzekeringspremie deze keer wel houden? 17:25break en rebreakmertens gaat onmiddellijk door de opslag van lapko, maar de vreugde is van korte duur, wanneer ze zelf ook haar service verliest. het staat wel nog 2-1 voor mertens. 17:14mertens staat op het scorebord. ze krijgt twee breakpunten contra, maar werkt ze ook beide weg : 1-0 voor onze landgenote. 17:09play! De wedloop is begonnen. elise mertens mag als eerste schenken in een bijna leeg stadion. 17:0232 graden celsiusde speelsters staan op het terrein en jongen de spieren los. om 11. 02u plaatselijke tijd aanleveren het kwik al 32 graden celsius aan. 16:37om 17u contra wit-russische hardhitsterover een halfuur stapt elise mertens ( wta-15 ) het terrein weer op. in de helft ronde van de us open neemt ze het op contra vera lapko ( wta-72 ). de wit-russin kan hard op een bal dreunen, maar in hun vorige kennismaking was mertens wel te sterk. op het scheppen van lugano won ze in 3 sets : 6-1, 4-6 en 6-4.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.