Politie en VlaBel halen bijna 3.500 euro én voertuig op bij verkeerscontrole

een bestuurder die donderdag in mollem uit het verkeer geplukt werd overmits hij nog 5. 000 euro achterstallige verkeersbelasting had open staan. Zag zijn vervoermiddel in beslag genomen wordt overmits hij niet direct kon betalen. De inbeslagname gebeurde donderdag in de industriezone van mollem gedurende een doorgedreven controleactie van de lokale politie in samenwerking met de vlaamse belastingsdienst ( vlabel ) in totaal werd 3. 488 euro aan achterstallige verkeersbelasting direct geïnd. Overigens werd één bestuurder betrapt overmits hij te veel had gedronken, zijn rijbewijs werd voor 15 dagen ingetrokken. Twee vrachtwagenbestuurders kregen daarenboven een proces-verbaal overmits hun alcoholtest hulpgeroep als huiduitslag had. Er werden ook pv ‘s uitgeschreven voor het niet dragen van de godel, afzakken keuringen, foutieve ladingsverzekering, of zelfs geen rijbewijs hebben.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.