Nacer Chadli: “Zonder Kompany was ik niet bij Anderlecht”

nacer chadli werd deze namiddag bij anderlecht voorgesteld. Het was een vreemdsoortig gezicht : de 30-jarige aanvallend ingestelde speler in een trainingspak van anderlecht. Zie ook : televisiejournaal transfers kalender stand “ja, er zal nog veel naar mijn achtergrond bij standard wordt verwezen”, aldus de rode duivel. “maar we willen het fair bekijken. Ik heb daar acht jaar bij de jeugd gespeeld. Het laatste jaar verliep kwalijk en dan zijn we uit mekaar gegaan. Op dat uur was niemand daar rouwig over. Dan willen we daar nu niet opnieuw over beginnen. Ik wilde achterspeler voetballen en daarom ben ik naar belgië gekomen. Om te spelen. De rode duivels en het ek 2020 zitten in mijn gedachten maar dat is niet de hoofdreden. Ik wil overwegend voor mezelf bewijzen dat ik een jaar kan presteren op hoog niveau, buiten blessures of andere ongemakken. ” foto : isopix dat dit in belgië zal zijn, is geen toeval. Dat heeft een naam : vincent kompany. “het was gedurende de stage van de rode duivels in juni ( rond de wedstrijden versus europees land en kazachstan, nvdr ) dat vincent er me over aanspraak. Op dat uur was het geen onderwerp voor mij. Ik wilde de voorbereiding doen bij monaco. We hebben steeds contact gehouden. Toen bleek dat ik bij monaco nog weinig toekomst had, zijn de contacten geïntensifieerd. Ik weet niet of ik hier buiten hem had gezeten. Hij is immermeer mijn contactpersoon geweest. Een andere oefenmeester had me mogelijk niet eens gewild. Daarom is het overduidelijk dat ik hier ben dankzij kompany. ”matchritmechadli voelt zich fit en wel. “ik heb exclusief tempo nodig. Ik heb geen louter medicinaal probleem. Ik deed de voorbereiding bij monaco buiten letsels. Het komt er dus op aan tempo te kweken. Ik kan op gevari\xeberde plaatsen uit de voeten, dus zal ik mijn plaatsje wel vinden. Ik content dat ik veel kan bijbrengen. Als 9, diepe spits? dat weet ik niet. Ik bij tottenham enkele keren als valse nummer 9 gespeeld maar toch ook niet zo veel. We zien wel. ”

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.