Eerste namiddagdansfeest Veaudeville groot succes

op donderdag 28 schrikkelmaand vond in ninove het eerste donderdagnamiddag-dansfeest van veaudeville plaats. Het feest was een groot succes. Zo’n 250 mensen zakten naar ninove af voor optredens van jacky lafon en willy sommers. Het was het eerste van de drie donderdagnamiddag-dansfeesten van evenementenbureau veaudeville. Het publiek kon er genieten van optredens van jacky lafon en willy sommers. De optredens gingen door in het pop-uptheater ter de mallaardstraat in ninove. Er was positie voor een dansje, een tussendoortje en een drankje. Tussen de optredens door werd het publiek geëntertaind door een dj. Het bol op 28 schrikkelmaand was het eerste van een reeks van drie feesten. Het volgende bol vindt positie op donderdag 28 maart. Dan zijn er optredens van danny fabry en luc steeno. Zometeen volgen er nog een dansnamiddag op donderdag 25 april. Meer info en tickets vind je op de site van veaudeville.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.